Artikel

deelnemers gezocht voor feedbackwandeling

18/10/2018

‘Van slagboom tot inschrijving: door de blik van de patiënt’

Het is het streefdoel van az Sint-Blasius om naast uitstekende zorg, ook een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden. Dit betekent dat we onze patiënten centraal stellen doorheen hun volledige traject in ons ziekenhuis, en voortdurend op zoek gaan naar verbetering die voor de patiënten en bezoekers echt een verschil maakt.

In de maand november willen we verbeterpunten zoeken in het eerste deel van dit traject, van de slagboom op onze bezoekersparking tot en met het onthaal en de inschrijving op de eerste verdieping.
Is de bewegwijzering op de parking duidelijk, zijn de wandelpaden veilig en goed begaanbaar? Wat vinden onze patiënten en bezoekers van de verwelkoming, de inkomhal, de werking van onthaal en de inschrijvingen? Wat merken jullie op wat wij misschien niet (meer) zien? We willen samen op zoek gaan naar ideeën ter verbetering.

Daarom is jouw inbreng belangrijk!
Op dinsdag 13 november om 14 uur wandelen we graag samen met enkele geïnteresseerden van slagboom tot inschrijving. Na de wandeling bespreken we samen onze bevindingen en zoeken naar verbeterideeën. Het einde is voorzien om 16.00 uur. Het resultaat van deze ‘feedbackwandeling’ wordt de basis van een actieplan waarmee we op korte termijn aan de slag gaan.

Wil jij graag meewandelen?
Laat het ons weten, ten laatste op 7/11, via 052 25 25 20 of info(at)azsintblasius.be.
Kan je niet deelnemen, maar heb je wel een aantal suggesties voor ons? Of maak je graag de wandeling op eigen houtje, en bezorg je ons je ideeën? Stuur ze voor 07/11 naar hetzelfde mailadres.

Jouw inbreng helpt ons te verbeteren. Hartelijk dank daarvoor!