Neus-, keel- en oorziekten

  Afspraken 

  Centraal afsprakenbureau
  Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde
  08.00 - 20.00 uur
  052 25 25 05

  Maak een afspraak online via Mynexuz,
  uw elektronisch patiëntendossier. 

  Teleconsultaties voor Neus- Keel- en Oorziekten

  Een raadpleging bij een Neus-, Keel- en Oorarts vergt vaak een onderzoek in de polikliniek. 

  Omdat  de evolutie van de Corona-epidemie er mensen soms van weerhoudt nuttige zorg te zoeken in het ziekenhuis, bieden wij voortaan ook de mogelijkheid van teleconsultaties aan. Uiteraard blijven de gewone consultaties onder de meest veilige omstandigheden doorgaan in de polikliniek.

  De teleconsultaties kunnen de gewone raadplegingen niet volledig vervangen, maar ze bieden wel de mogelijkheid om de medische toestand enigszins in te schatten en in een aantal gevallen al een voorlopig advies te geven. Indien nodig kunnen aansluitend voorschriften via mail bezorgd worden. Patiënten kunnen tijdens de teleconsultaties samen met hun arts bekijken of een gewone consultatie toch noodzakelijk is.

  Via teleconsultatie kan ook een nabespreking gebeuren na een eerdere klassieke raadpleging. Indien patiënten dit willen, kan deze teleconsultatie dan in aanwezigheid van een vertrouwenspersoon plaatsvinden.

  De teleconsultaties zullen in eerste instantie telefonisch gebeuren. Op korte termijn zullen we ook de mogelijkheid van videoconsultatie aanbieden.

  Afspraken voor de teleconsultaties kunnen, zoals voor de andere consultaties, via het afsprakenbureau gemaakt worden, op nummer 052 252505.

  Deze teleconsultaties zijn gratis voor de patiënt.

  Folders

  Bekijk onze folders over mogelijke onderzoeken en behandelingen op de pagina 'Goed geïnformeerd'